Φυσικοθεραπεία Αργυρούπολη

TherapyLab

To TherapyLab Αργυρούπολης προσφέρει υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης στην ευρύτερη περιοχή της Αργυρούπολης .

Απαρτίζεται από εξειδικευμένους και έμπειρους φυσικοθεραπευτές οι οποίοι σε ένα άρτια επιστημονικό περιβάλλον παρέχουν αποκατάσταση σε μια ευρεία γκάμα παθήσεων και κακώσεων, εμβιομηχανική ανάλυση βάδισης, ενδομυϊκό ερεθισμό με τη χρήση τριχοειδούς βελόνας, θεραπευτικό μασάζ και θεραπευτική άσκηση.

Στον καινούργιο χώρο του therapylab Αργυρούπολη δίνεται η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας σε 4 καμπίνες με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων όπως η καινοτόμος θεραπεια με στοχευμένες ραδιοσυχνότητες (TECAR). Η θεραπεία με TECAR μεταφέρει υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μέσω των ιστών του σώματος προκαλώντας την επιλεκτική θέρμανση τους με σκοπό την εξάλειψη του πόνου, τη χαλάρωση των μυϊκών σπασμών και την μείωση του οιδήματος.

Στο χώρο της θεραπευτικής άσκησης εφαρμόζονται καινοτόμες μέθοδοι για την διατήρηση των αποτελεσμάτων της αποκατάστασης αλλά και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Λειτουργούν εξειδικευμένα προγράμματα παρέμβασης για οστεοπόρωση, πρόληψη πτώσεων ηλικιωμένων, κλινικού pilates με reformer, TRX, με τη δυνατότητα ομαδικού, personal ή prive ραντεβού.

Το εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και δέχεται ασθενείς με σύμβαση από οποιαδήποτε ιδιωτική ασφάλεια. Οι συνεδρίες των θεραπειών προγραμματίζονται κατόπιν ραντεβού πρωί, μεσημέρι ή απόγευμα και δύναται να πραγματοποιηθούν άμεσα.

Το εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και δέχεται ασθενείς από όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες. Οι συνεδρίες των θεραπειών προγραμματίζονται κατόπιν ραντεβού πρωί, μεσημέρι ή απόγευμα και δύναται να πραγματοποιηθούν άμεσα.

Στο TherapyLab Περιστερίου δίνεται η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας σε 4 καμπίνες με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων όπως η καινοτόμος θεραπεία με στοχευόμενες ραδιοσυχνότητες (TECAR). Η θεραπεία TECAR είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος, η οποία μέσω της μεταφοράς ενέργειας χωρίς ακτινοβολία, είναι σε θέση να διεγείρει και να επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης και επούλωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, επιταχύνοντας έτσι την αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας.

Στο χώρο της θεραπευτικής άσκησης εφαρμόζονται καινοτόμες μέθοδοι για την διατήρηση των αποτελεσμάτων της αποκατάστασης αλλά και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Λειτουργούν εξειδικευμένα προγράμματα παρέμβασης για οστεοπόρωση, πρόληψη πτώσεων ηλικιωμένων, κλινικού pilates με reformer, TRX, με τη δυνατότητα ομαδικού, ή ατομικού (personal) ραντεβού.

Αργυρούπολη

Στοιχεία επικοινωνίας

Ωράριο λειτουργίας