Φυσικοθεραπεία Νέα Φιλαδέλφεια

TherapyLab

To TherapyLab Φιλαδέλφεια προσφέρει υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας- Μεταμόρφωσης & Νέας Ιωνίας. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο ενός νεόδμητου κτηρίου στην οδό Αναγεννήσεως 4 παραπλεύρως του JUMBO, και είναι εύκολα προσβάσιμο από την οδό Δεκελείας και από την εθνική οδό.

Απαρτίζεται από εξειδικευμένους και έμπειρους φυσικοθεραπευτές οι οποίοι σε ένα άρτια επιστημονικό περιβάλλον παρέχουν αποκατάσταση σε μια ευρεία γκάμα παθήσεων και κακώσεων, εμβιομηχανική ανάλυση βάδισης, ενδομυϊκό ερεθισμό με τη χρήση τριχοειδούς βελόνας, θεραπευτικό μασάζ και θεραπευτική άσκηση.

Επιπλέον, στο TherapyLab Γκάζι 2 – Fitness Hall προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα καρδιαγγειακής αποκατάστασης μέσω θεραπευτικής άσκησης τα χαρακτηριστικά της οποίας (μορφή, τύπος, ένταση, διάρκεια,) διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες και το ιστορικό του εκάστοτε ασθενή. Τα προγράμματα μας βασίζονται σε οδηγίες της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας, της Αμερικάνικης Καρδιολογικής Εταιρίας αλλά και του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθλητιατρικής. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι η άσκηση είναι επιβλεπόμενη. Αυτό συνεπάγεται με καταγραφή των ζωτικών σημείων, αρτηριακής πίεσης, καρδιακής συχνότητας, κορεσμός οξυγόνου πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της συνεδρίας προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια στον ασθενή.

Στον τομέα της πνευμονικής αποκατάστασης στο Therapy Lab προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρίας. Πέρα από τα προγράμματα άσκησης, οι δράσεις μας αποσκοπούν στην εκμάθηση του σωστού τρόπου αναπνοής και στην ενδυνάμωση των εισπνευστικών μυών μέσω της «αναπνευστικής προπόνησης» χρησιμοποιώντας ειδικούς εξασκητές αναπνοής.

Στο χώρο μας προσφέρουμε επίσης προγράμματα θεραπευτικής άσκησης για την αντιμετώπιση του σπλαχνικού λίπους χρησιμοποιώντας μία πληθώρα διαφορετικών μορφών άσκησης (συνεχόμενη/υψηλής έντασης/ενδυνάμωσης) όπου ο στόχος είναι όχι απλά να επιτευχθεί κατανάλωση θερμίδων κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αλλά και να διατηρηθεί ο μεταβολισμός σε υψηλά επίπεδα για αρκετές ώρες μετά το τέλος της. Αξίζει να σημειωθεί πως η παχυσαρκία είναι μία πάθηση που πολύ συχνά συνυπάρχει με ορθοπεδικές παθήσεις και η επίβλεψή της από φυσικοθεραπευτή μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης τραυματισμού.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ασθενείς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, τον Στρατό Ξηράς, την Αεροπορία το ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα.

Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχεία επικοινωνίας

Ωράριο λειτουργίας